About Us

NAŠA PRIČA

Mi smo firma s dugogodišnjim iskustvom u jedrenju, radu s brodovima i proizvodnjom nautičke opreme. Naša priča počinje 2006. godine, a od tada smo rasli i razvijali se. Danas smo ponosni što zastupamo nekoliko vodećih proizvođača nautičke opreme, a naša ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda i usluga.

Od 2010. godine posjedujemo dizalicu za rad na visini, što nam omogućuje da pružimo kvalitetne usluge montaže i popravaka našim klijentima. 2012. godine započeli smo proizvodnju jarbola s vlastitim profilima, čime smo dodatno proširili našu ponudu. Nadalje, 2014. godine pokrenuli smo izradu tendi i pokrivki za brodove te iste godine izgradili smo halu u poslovnoj zoni i opremili je strojevima za izradu jarbola. Danas imamo 8 stručnih zaposlenika koji su tu da vam pruže vrhunsku uslugu. Naša specijalnost su jarboli, oprema jedrilica i sve vezano uz jedrenje. Kao zastupnici više firmi, jamčimo vam kvalitetan materijal i uslugu. Svi naši strojevi i materijali su certificirani, što osigurava siguran i pouzdan rad.

Na našoj web stranici možete pronaći široku ponudu proizvoda i usluga koje nudimo marinama u kojima djelujemo. Ako je potrebno, rado ćemo vam pomoći i na vašem brodu.

Posebno ističemo naš program za charter kompanije te ostale servise koje pružamo po dogovoru s vama. Montažu jarbola možemo obaviti u svim marinama na Jadranu, a naše dugogodišnje iskustvo osigurava sigurnu i kvalitetnu montažu, uz organizaciju dizalica i ostalih radnih strojeva.

Bilo da se radi o natjecateljskim jedrilicama ili charter brodovima, mi smo tu da vam pružimo vrhunsku uslugu. Kontaktirajte nas i uvjerite se u našu stručnost i posvećenost vašim potrebama.

ZASTUPNIŠTVA

Proizvođači Rigging

Proizvođači tekstil

PARTNERI

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.