Nacrti za narudžbu

Tražite li savršen jarbol za svoj brod? Nudimo vam rješenje! Ponekad je za izradu ili narudžbu jarbola dovoljan serijski broj koji je obično na dnu cijevi jarbola ili u novije vrijeme dostatan je i broj trupa broda. Ako je novogradnja u pitanju ili starija jedrilica, slobodno ispunite obrazac u nastavku ili nam se obratite da bismo vas stručno savjetovali kako odabrati najoptimalniji jarbol za vaš brod. Uvijek se vodimo prvenstveno namjenom broda, željama vlasnika i savjetima proizvođača kao što su Sparcraft, Z-Spars i Soromap, čiji smo zastupnici. Naš cilj je pružiti vam najkvalitetnije proizvode i usluge kako biste sigurno i uživali u svakom trenutku na moru. Kontaktirajte nas već danas i prepustite nama brigu o vašem jarbolu!Mi smo firma s dugogodišnjim iskustvom u jedrenju, radu s brodovima i proizvodnjom nautičke opreme. Naša priča počinje 2006. godine, a od tada smo rasli i razvijali se. Danas smo ponosni što zastupamo nekoliko vodećih proizvođača nautičke opreme, a naša ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda i usluga. Na našoj web stranici možete pronaći široku ponudu proizvoda i usluga koje nudimo marinama u kojima djelujemo. Ako je potrebno, rado ćemo vam pomoći i na vašem brodu.

Posebno ističemo naš program za charter kompanije te ostale servise koje pružamo po dogovoru s vama. Montažu jarbola možemo obaviti u svim marinama na Jadranu, a naše dugogodišnje iskustvo osigurava sigurnu i kvalitetnu montažu, uz organizaciju dizalica i ostalih radnih strojeva.

Bilo da se radi o natjecateljskim jedrilicama ili charter brodovima, mi smo tu da vam pružimo vrhunsku uslugu. Kontaktirajte nas i uvjerite se u našu stručnost i posvećenost vašim potrebama.


ZASTUPNIŠTVA

Proizvođači Rigging

Proizvođači tekstil

PARTNERI