Izrada sajli

U našem prostoru za servis jarbola proizvodimo stajaću oputu s više od 18 godina iskustva. Koristimo vrhunsku presu Wireteknik koja nam omogućuje prešanje sajli od 4 do 16 mm. Suradnja izravno s proizvođačima komponenti stajaće opute firme BSI jamči visoku kvalitetu, no ovisno o modelu jarbola, nabavljamo i terminale drugih renomiranih firmi poput Seldena ili Z-Sparsa. Svi materijali koje koristimo certificirani su od strane proizvođača te prolaze kroz strogu kontrolu kvalitete.

Naš tim posvećen je zadovoljavanju zahtjeva kako rekreativnih jedriličara, tako i natjecateljskih jedriličara. Razumijemo potrebe i zahtjeve koje postavljate prema opremi i ljudima za krstarenje ili natjecateljsko jedrenje. Naša predanost kvaliteti osigurava da ćete dobiti stajaću oputu za svoju jedrilicu proizvedenu prema najvišim standardima, koristeći samo najkvalitetnije dijelove. Uz nas, možete biti sigurni u pouzdanost i trajnost svake stajaće opute koju izrađujemo.


Sigurnost na brodu je od najviše važnosti, stoga smo osmislili poseban program ogradnih sajli koji će osigurati vašu sigurnost u svakom trenutku. Naša ponuda uključuje sajle gole u pletivima 1x19 ili 7x19, kao i plastificirane u pletivu 7x19 ili 7x7, prilagođene vašim potrebama i zahtjevima.

Na našem webshopu možete pronaći sve detalje o dimenzijama i programu zatezača, kako biste mogli odabrati najbolje rješenje za vaše plovilo. Osim toga, naš stručni tim je uvijek dostupan za sva dodatna pitanja i savjete.

Jednostavno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila, ili ispunite formu za narudžbu na našoj web stranici, i osigurajte sigurnost svog broda uz naše vrhunske proizvode i usluge.


Stajaća oputa – ključni dio jedrilica koji zahtijeva redovite provjere, održavanje i po potrebi zamjenu. Sastoji se od sajli ili šipki dizajniranih da osiguraju stabilnost svakog jarbola. Pregled stajaće opute je prvi korak u održavanju sigurnosti, jer problemi s oputom, ako se ne riješe na vrijeme, mogu dovesti do pada jarbola. Tokom pregleda, lako je uočiti komponente koje zahtijevaju popravke ili zamjene. Preporučuje se godišnji profesionalni pregled opreme od strane stručnjaka poput Sajla-coma, kako bi se osiguralo besprijekorno i precizno jedrenje, bez obzira na uvjete na moru. Redovito održavanje ove važne komponente osigurava sigurnost i ugodno iskustvo na vodi.

ZASTUPNIŠTVA

Proizvođači Rigging

Proizvođači tekstil

PARTNERI