Bimini

Bimini je izvrsna tenda za zaštitu od sunca i kiše, često postavljena na krmi jahte, s fokusom na kormilara, iako to nije uvijek slučaj. Puno ovisi o bumu i tome koliko daleko bum ulazi u kokpit kod jedrilica. Dizajnerske mogućnosti su mnoge, od inox konstrukcije do spoja na roll bar. Također, nudimo raznovrsne solarnih panela različitih veličina i snaga koje možemo pričvrstiti na vaš bimini.

Savjeti i trikovi: Ugradnja prozora na vrhu biminija omogućuje kormilaru bolju preglednost i udobniji boravak.

Biminiji su obično prilično veliki i važno je da se mogu jednostavno i brzo skidati, posebno u određenim vremenskim uvjetima kako bi se osigurala sigurnost i očuvala trajnost tende.

Prilikom razvoja koncepta za brodske tende, naglasak stavljamo na funkcionalnost tende kako bi se osigurala optimalna praktičnost u svakodnevnoj uporabi. Posebnu pažnju posvećujemo jednostavnosti montaže, znajući da se tenda redovito otvara i zatvara prilikom ulaska ili napuštanja plovila. Naša predanost kvaliteti odražava se u korištenju visoko kvalitetnih i izdržljivih materijala od renomiranih proizvođača poput Sattlera i Sunbrella. Ti materijali jamče dugotrajan vijek trajanja te su otporni na vodu i propusni za paru, osiguravajući trajnu zaštitu i udobnost. Uz to, naše tende su dizajnirane s estetskim smislom kako bi se uklopile u svaki stil plovila, pružajući istovremeno funkcionalnost i estetiku. Naš cilj je pružiti klijentima ne samo proizvod visoke kvalitete, već i cjelovito iskustvo koje nadmašuje njihova očekivanja.

ZASTUPNIŠTVA

Proizvođači Rigging

Proizvođači tekstil

PARTNERI