Trimanje

TRIM JARBOLA ili natezanje opute za optimalno jedrenje. Da biste svladali trimanje, postoje četiri elementa koja morate razumjeti: nagib, ugađanje lijeve i desne strane, savijanje jarbola i progib uporišta. Svaki od četiri elementa rig tunea ili dodaje snagu ili je oduzima. Ako razumijete osnovnu mehaniku svakog elementa, možete prilagoditi svoju opremu kako biste poboljšali trim i cjelokupnu postavku. Zvuči jednostavno ali i nije tako. Obratite nam se s povjerenjem i prema vrsti i namjeni broda odabrat ćemo najbolju opciju za vašu jedrilicu.

Trimanje jarbola za cruising jedrenje ili priprema za regatu napravit ćemo uz pomoć instrumenata te vam osigurati optimalan položaj jarbola ovisno o namjeni jedrilice. Također, pružit ćemo vam detaljne savjete o održavanju i podešavanju trima kako biste maksimalno iskoristili performanse vašeg plovila. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske podrške i savjeta kako biste postigli najbolje rezultate na vodi.

Nudimo individualizirane pristupe za svaku jedrilicu, uzimajući u obzir specifičnosti vaše opreme i vašeg iskustva kao skipera. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni jedriličar, naša usluga prilagođena je vašim potrebama. Svojim znanjem i iskustvom u području trimanja jarbola, osiguravamo vam da će vaše jedrenje biti učinkovito i ugodno.

Kontaktirajte nas danas kako biste započeli put ka optimizaciji trima vaše jedrilice i poboljšanju vašeg iskustva na moru. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete. Učinite svoje jedrenje ugodnijim i učinkovitijim s našom pomoći!


ZASTUPNIŠTVA

Proizvođači Rigging

Proizvođači tekstil

PARTNERI