Izrada jarbola

U našem pogonu unutar poslovne zone Stankovci u mogućnosti smo proizvesti jarbole za jedrilice do 55 stopa prema postojećim jarbolima ili vašem nacrtu. Izrada jarbola izvodi se na specijaliziranim strojevima koristeći elemente priznatih firmi. Naša usluga zavarivanja može dodatno poboljšati performanse vašeg jarbola ili izaći u susret vašim zahtjevima za bolje jedrenje. Veliki lager cijevi i dodatne opreme omogućuje nam brzu izradu i isporuku. Kako smo pozicionirani na sredini Jadranske obale i blizini autoceste, transport je jednostavan i brz, olakšavajući suradnju s charter tvrtkama i ostalim servisima. Naša stručna ekipa osigurava visoku kvalitetu i preciznost u svakom koraku proizvodnje, pružajući vam jamstvo izvrsnosti i pouzdanosti. Uz kontinuirano ulaganje u tehnologiju i usavršavanje procesa, uvijek smo korak ispred kako bismo udovoljili vašim zahtjevima i očekivanjima. Osim toga, naša fleksibilnost omogućuje prilagodbu proizvoda prema vašim jedinstvenim potrebama i željama, što nas čini idealnim partnerom za vaše projekte i vizije.Kao zastupnici više priznatih firmi za proizvodnju jarbola, kao što su Sparcraft, Z-spars, Selden i Soromap, imamo širok spektar modela koji možemo ponuditi. S obzirom na veliku prisutnost charter firmi na Jadranu, posebno smo fokusirani na održavanje pripravnosti sekcija jarbola i booma kako bismo osigurali brzu dostupnost plovila za daljnji najam. Naša stručna ekipa radi na izradi i prilagodbi jarbola prema vašim potrebama, uz osiguranje visokih standarda kvalitete. Svi profili i izrada jarbola te stajaće opute provode se u našem vlastitom pogonu, što nam omogućuje strogu kontrolu kvalitete i prilagodbu specifičnim zahtjevima klijenata. Dodatno, nudimo i uslugu dolaska na teren u vašu marinu kako bismo osigurali potpunu podršku i zadovoljstvo naših klijenata. Uz našu stručnost i posvećenost, vaši brodovi će biti spremni za plovidbu u najkraćem mogućem roku.


Ovisno o vašim željama, jarboli se mogu isporučiti klasično eloksirani ili prema vašim željama obojani. Bojanje se provodi u kontroliranim uvjetima s kvalificiranim radnicima posebno obučenim za bojanje aluminijskih profila. Za bojanje jarbola koji su izloženi velikim i naglim naprezanjima, koristi se Awlgrip boja, koja se inače koristi u avio industriji, što se pokazalo kao najbolji izbor.

Ukoliko postoji želja za izradom drvenog jarbola, u suradnji s našim partnerima pružit ćemo vam mogućnost odabira najboljeg rješenja za vaš projekt. Naš cilj je pružiti vrhunsku kvalitetu i trajnost, te se trudimo udovoljiti svim vašim potrebama i zahtjevima. S povjerenjem možete računati na naše iskustvo i stručnost kako bismo zajedno ostvarili vašu viziju. Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašim specifičnim potrebama i pružili vam individualiziranu uslugu.

ZASTUPNIŠTVA

Proizvođači Rigging

Proizvođači tekstil

PARTNERI