Uplitanje konopa

Sajla-com nudi širok spektar konopa i upletaka za vaše potrebe na moru. Naša stručna ekipa je sposobna izraditi konope od standardnih strukturnih završetaka oka i završnih uški do spajanja kontinuiranih reef line zatezača za roll sisteme genakera i roll sistema. Također, možemo proizvesti tradicionalne upletke s 3 niti te obaviti spajanja žičane i lančane užadi.

Neovisno o tome jeste li u potrazi za zamjenom škote ili podigača ili želite osigurati da svaki konop na vašem brodu bude spreman za izmjenu, mi smo tu da vam pružimo visokokvalitetne proizvode i usluge. Naša predanost kvaliteti i preciznosti osigurava da vaša oprema uvijek bude pouzdana i sigurna. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili personaliziranu ponudu koja će zadovoljiti vaše specifične potrebe na moru. Učinite svoje plovidbe glatkima i bezbrižnima s konopima od Sajla-com.


Poznavanje leteće opute "konopa i podigača" bitan je dio jedrenja, bilo da plovite brodom za krstarenje ili sa posadom na velikoj jahti. Različite vrste jedrilica imaju različite vrste leteće opute. Dyneema i druga sintetička vlakna imaju ultra-visoku vlačnu čvrstoću i malu rastezljivost. Ovi visokoučinkoviti konopi traju dugo i toplo ih preporučujemo. Podigač je konop koji se koristi za podizanje i spuštanje jedra. Prolazi od glave jedra do vrha jarbola kroz koloturnik i nastavlja dolje do palube. Škota je konop koji koristite za kontrolu i podešavanje jedra prema kutu vjetra. Glavna škota kontrolira kut glavnog jedra i pričvršćena je između buma i nosača glavne škote. Dvije škote prednjeg jedra spojene su na zaglavak jedra (donji stražnji kut) i vraćaju se na svaku stranu kokpita. Poznavanje ovih osnovnih elemenata omogućuje vam bolju kontrolu nad plovilom i sigurniju plovidbu. Uz to, važno je redovito provjeravati stanje leteće opute kako biste osigurali sigurnost i učinkovitost vašeg plovila. Pružajući pouzdane veze između jarbola, jedara i palube, pravilno održavani konopi ključni su za uspješno jedrenje u svim uvjetima.


Mnogi naši kupci imaju istu dilemu, jer postoji toliko mnogo različitih vrsta konopa. Odabir najboljeg za vaše potrebe može se jednostavno riješiti ako nam se obratite za savjet. Trebalo bi uskladiti sigurnost, namjenu plovila i vaše želje i mogućnosti da biste dobili optimalan konop po prihvatljivoj cijeni. Naša stručna ekipa stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružila individualizirane preporuke i odgovorila na sva pitanja. Pregledajte naš asortiman na webshopu i slobodno nas kontaktirajte za savjet i dodatne informacije. Vaše zadovoljstvo i sigurnost su naša glavna briga, stoga vam stojimo na raspolaganju kako biste napravili najbolji izbor konopa za vaše potrebe.

ZASTUPNIŠTVA

Proizvođači Rigging

Proizvođači tekstil

PARTNERI