Privatnost

Naša tvrtka predano se zalaže za zaštitu osobnih podataka naših klijenata, suradnika i posjetitelja naše web stranice. Shvaćamo važnost privatnosti i želimo osigurati da vaši osobni podaci budu sigurni i obrađeni s poštovanjem i pažnjom.

Kao odgovorna organizacija, pridržavamo se svih relevantnih zakona i propisa koji se odnose na zaštitu osobnih podataka, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR). Naša politika privatnosti detaljno opisuje kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo, prenosimo i čuvamo osobne podatke te koje su vaše prava u vezi s tim podacima.

Osobne podatke prikupljamo isključivo u svrhu pružanja naših usluga, komunikacije s klijentima, poboljšanja korisničkog iskustva na našoj web stranici te u marketinške svrhe, uz vašu privolu. Vaše osobne podatke nećemo dijeliti s trećim stranama osim ako to nije nužno za pružanje usluga ili ako ste dali izričitu privolu za takvu obradu.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost i korisničko iskustvo. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju te nam pomažu analizirati način na koji koristite našu web stranicu i prilagoditi je vašim potrebama.

Važno nam je naglasiti da imate pravo pristupa, ispravka, brisanja i prijenosa vaših osobnih podataka te pravo ograničenja obrade ili prigovora na način na koji obrađujemo vaše podatke. Sve zahtjeve u vezi s vašim osobnim podacima možete slati na info@sajla-com.hr

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite saznati više o našoj politici privatnosti i zaštiti osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte. Vaša privatnost je od velike važnosti za nas i radujemo se suradnji s vama u očuvanju sigurnosti i povjerenja u obradi osobnih podataka.

ZASTUPNIŠTVA

Proizvođači Rigging

Proizvođači tekstil

PARTNERI